Κοκτέιλ singapore sling: η αυθεντική συνταγή και η ιστορία πίσω του

Τα κοκτέιλ αποτελούν μία από τις πιο εκλεπτυσμένες απολαύσεις του κόσμου της mixology. Και αν ψάχνετε για ένα κοκτέιλ που ξεχωρίζει τόσο γευστικά όσο και ιστορικά, τότε το “Singapore Sling” είναι αυτό που αξίζει να δοκιμάσετε. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε την αυθεντική συνταγή του κοκτέιλ Singapore Sling και θα ρίξουμε μια ματιά στην ιστορία που βρίσκεται πίσω από αυτό το εξαιρετικό ποτό.

Η ιστορία του singapore sling

Το Singapore Sling είναι ένα κλασικό κοκτέιλ που δημιουργήθηκε αρχικά στα τέλη του 19ου αιώνα στο Raffles Hotel στη Σιγκαπούρη. Ο δημιουργός του, ο barman Ngiam Tong Boon, επιθυμούσε ένα κοκτέιλ που θα συνδύαζε την ποιότητα της τζιν με φρουτώδεις και αρωματικούς χυμούς, δημιουργώντας ένα αναζωογονητικό ποτό για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Η αυθεντική συνταγή

Για να παρασκευάσετε το αυθεντικό Singapore Sling, θα χρειαστείτε τα εξής συστατικά:

  • 60ml τζιν
  • 30ml χυμό ανανά
  • 15ml χυμό λεμονιού
  • 7.5ml χυμό χειροποίητου γκρεναντίν
  • 7.5ml χυμό χειροποίητου χερσονησιακού
  • 7.5ml χυμό χειροποίητης πορτοκαλίας
  • Μία δόση αγγούρι
  • Δύο σταγόνες Angostura Bitters
  • Πάγος

Σε ένα σέικερ, προσθέστε όλα τα υγρά συστατικά μαζί με τον αγγούρι και τις σταγόνες Angostura Bitters. Ανακινήστε καλά και σουρώστε το μείγμα σε ένα ποτήρι με πάγο. Σερβίρετε διακοσμημένο με φρούτα και αγγούρι.

Συμπεράσματα

Το κοκτέιλ Singapore Sling είναι ένα από τα πιο αγαπημένα κοκτέιλ των λάτρεις της mixology. Με την αναζωογονητική του γεύση και την ενδιαφέρουσα ιστορία πίσω του, αξίζει να το δοκιμάσετε και να ταξιδέψετε στον κόσμο των γεύσεων και των αισθήσεων που προσφέρει.

1. πότε δημιουργήθηκε το singapore sling;

Το Singapore Sling δημιουργήθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα στο Raffles Hotel στη Σιγκαπούρη.

2. ποια είναι η αυθεντική συνταγή του κοκτέιλ;

Η αυθεντική συνταγή περιλαμβάνει τζιν, χυμούς ανανά, λεμονιού, γκρεναντίν, χερσονησιακού και πορτοκαλιάς, αγγούρι, Angostura Bitters και πάγο.

3. πώς σερβίρεται το singapore sling;

Το Singapore Sling σερβίρεται σε ένα ποτήρι με πάγο και διακοσμείται με φρούτα και αγγούρι.

4. ποια είναι η ιστορία πίσω από το raffles hotel;

To Raffles Hotel είναι ένα αρχοντικό ξενοδοχείο που ιδρύθηκε το 1887 στη Σιγκαπούρη και έχει συνδέσεις με την αγγλική αριστοκρατία και την ιστορία της περιοχής.

5. Ποια είναι η σημασία του κοκτέιλ Singapore Sling;

Το Singapore Sling αντιπροσωπεύει μια εποχή της αριστοκρατικής απόλαυσης και αποτελεί ένα από τα πιο διακριτικά κοκτέιλ με μια μοναδική γεύση που συνδυάζει διάφορες προελεύσεις υλικών.

Δείτε επίσης:

Photo of author

Onar

Σχολιάστε