ΠΑΝΟΣ ΓΑΛΑΝΟΣ Βραγιανών 11 Καρπενήσι Ευρυτανίας

Ανοιχτά της Δυτικής Ακτής της Σκωτίας υπάρχει ένα μαγικό νησί, υπέροχο όπως ήταν κάποτε η Ζωή. Ενα δώρο της φύσης. Φυσικό νερό, καθαρός αέρας και, απο το 1810, γενιές παράδοσης που φτιάχνουν ένα διαφορετικό, νησιώτικο Malt Scotch Whisky.

 

Jura 10
jura10
Jura 16
jura16
Jura Superstition
jura superstition
Jura Prophecy
jura prophecy

 

♦ Η γεύση του Jura 10 Malt Whisky εμφανίζεται απαλά στον ουρανίσκο αποκαλύπτοντας δυναμικούς, διακεκριμένους, κομψούς τόνους. Μια φρουτώδης γεύση που εμπλουτίζεται ήπια απο μια νύξη καπνού. Οι περίπλοκες γεύσεις παραμένουν στο στόμα και παραπέμπουν στην αληθινή φύση του νησιού.

Jura Malt Whisky 16 χρόνια ανενόχλητης ωρίμανσης στις παραλιακές αποθήκες του νησιού δίνουν ένα ευγενές whisky, που αντικατροπίζει την αργή εναλλαγή των εποχών στο νησί. Το αποτέλεσμα είναι μια πλούσια, βαθιά γεύση που θυμίζει τα πιο ήρεμα καλοκαίρια του νησιού. Σύμφωνα με τους ντόπιους, αυτή είναι η ιδανική ηλικία για το Jura.

♦ Το Jura Superstition είναι μια ένωση δύο τύπων malt whisky του Jura - ο ένας τολμηρός, ισχυρός και γήϊνος, ο άλλος θερμός και εκλεπτυσμένος. Αυτό το πρωτοποριακό malt δημιουργείται απο το πάντρεμα του τυπικού καπνιστού Whisky της περιοχής του Islay και μιας επιλογής παλαιωμένων malts. Το αποτέλεσμα είναι πρωτόγνωρο για ένα malt whisky και μια μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις του.

♦ Το Prophecy Malt Whisky εμφιαλώνεται με τον παραδοσιακό τρόπο, παρακάμπτοντας την διαδικασία chill filtration, προκειμένου να αποκαλυφθεί ο πραγματικός χαρακτήρας και η αυθεντική γεύση του 1938. Το Prophecy απέσπασε το αργυρό μετάλλιο στο International Whine & Spirit Competition του 2009.

JURA PAPS

Jura Paps

 

mountain-of-sound
Ωριμάζει σε βαρέλια απο Cabernet Sauvignon, το οποίο αφήνει έντονο το αποτύπωμα του στην γεύση. Αρώματα αμυγδάλων σύκων και καραμέλας συνοδεύονται απο γεύσεις φλούδας πορτοκαλιού και πικρής σοκολάτας και παραμένουν για αρκετή ώρα στο στόμα.
gold mountain
Ωριμάζει σε βαρέλια Pinot Noir που κάνει έντονη την παρουσία του τόσο στην μύτη όσο και στο στόμα. Σοκολάτα, μαρμελάδα και αμυγδαλωτά ολοκληρώνουν αυτό το έργο τέχνης.
sacred-mountain
Ωριμάζει σε βαλέλια απο Barolo, που θεωρείται το κρασί των Βασιλιάδων. Απολαμβάνοντας το κανείς γουλιά γουλιά θα ανακαλύψει όλα τα υπέροχα μυστικά του. Αρώματα λουλουδιών και μπαχαρικών, γεύση καραμέλας και ώριμων μήλων ισορροπούν αρμονικά.

cafe