ΠΑΝΟΣ ΓΑΛΑΝΟΣ Βραγιανών 11 Καρπενήσι Ευρυτανίας

Dalmore Gran Reserva
Dalmore Gran Reserva
Dalmore 12
Dalmore 12
Dalmore 15
Dalmore 15
Dalmor King ALEX III
Dalmor King ALEX III
Dalmor 18
Dalmor 18

♦ Ωριμασμένο κατά 40% σε βαρέλια απο Bourbon (Αμερικάνικη Δρύς) και 60% σε βαρέλια απο Oloroso Sherry, το Dalmore Gran Reserva Single Malt Scotch Whisky χαρακτηρίζεται απο απαλές νότες Sherry στη γεύση, αρώματα καβουρδισμένου καφέ και σοκολάτας και ενα τελείωμα ώριμων πορτοκαλιών.

♦ Το Dalmore Single Malt Scotch Whisky 12 ετών ωριμάζει κατά 50% σε βαρέλια απο Bourbon (Αμερικάνικη Δρύς) και 50% σε βαρέλια απο Oloroso Sherry. Ετσι αποκτά το βαθύ του χρώμα, τα αρώματα πορτοκαλιού και μπαχαρικών, και την πληθωρική του επίγευση.

♦ Το Dalmore Single Malt Scotch Whisky 15 ετών ωριμάζει αποκλειστικά σε βαρέλια απο Vintage Matusalem, Apostoles και Amoroso Sherry, που στρογγυλεύουν το πλούσιο σώμα του με μεγάλη αρμονία. Το αποτέλεσμα είναι ένα πραγματικά διακεκριμένο Highland Malt.

♦ Φόρος τιμής στον Βασιλιά Αλέξανδρο της Σκωτίας που το 1263 τίμησε τους ιδιοκτήτες του αποστακτηρίου του Dalmore, τη φατρία των Mackenzie, με το οικόσημο του Βασιλιά του Ελαφιού, το οποίο κοσμεί ακόμα και σήμερα τις φιάλες του. Αυτό το πολυτελές Malt αποπνέει την κομψότητα που αποκτά κατά την μακρά του ωρίμανση σε βαρέλια απο Vintage Oloroso Sherry, Bourbon, Madeira, Marsala, Port και Cabernet Sauvignon. Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί ενα πραγματικά ξεχωριστό ουίσκυ, το Dalmor King ALEX III

dalmore

Το Dalmore Malt Scotch Whisky αποστάζεται στα Highlands, σ'ένα απο τα πιο παλιά αποστακτήρια της Σκωτίας, που λειτουργεί απο το 1839. Οι άμβυκες του αποστακτηρίου, χρησιμοποιούνται απο το 1874. Είναι ειδικά διαμορφωμένοι με κοντούς, επίπεδους λαιμούς για να δίνουν αποστάγματα με έντονο χαρακτήρα. Οι λαιμοί των αποστακτήρων ψύχονται συνεχώς απο ένα περίβλημα νερού, έτσι το Whisky που δίνουν είναι ακόμη πιο αγνό και κομψό. Αυτή η μοναδική διαδικασία ισορροπεί την ένταση με την κομψότητα του αποστάγματος και παράγει το μοναδικό στύλ του Dalmore.

cafe