ΠΑΝΟΣ ΓΑΛΑΝΟΣ Βραγιανών 11 Καρπενήσι Ευρυτανίας

Berkeley Square Superior Gin
Berkeley Square Superior Gin
Bloom Premium Gin
Bloom Premium Gin
Greenall's Gin
Greenall's Gin

 

joanne

Σε αντίθεση με την κλασσική εικόνα που έχουμε για τους Master Distillers, πίσω από τα βραβευμένα Gin της G&J Greenall δεν βρίσκεται ένας αξιοσέβαστος κύριος με γκρίζους κροτάφους, αλλά μια νεαρή κυρία, η Joanne Simcock.

Οι σπουδές και η 12χρονη εμπειρία της στο χώρο, σε συνδυασμό με το ανοιχτό μυαλό, τις φρέσκες ιδέες και το ταλέντο της, την κατέστησαν ικανή να αναλάβει το αποστακτήριο ως η πρώτη, και ίσως μοναδική στο χώρο, γυναίκα Master Distiller.

Με σεβασμό στην 250 ετών παράδοση του αποστακτηρίου η Joanne δεν διστάζει να πειραματιστεί με νέα βότανα, μπαχαρικά και τεχνικές απόσταξης με στόχο τη δημιουργία αυθεντικών, αλλά καινοτόμων προϊόντων.

Έτσι, η Joanne διαφυλάττει τη συνταγή και απαράμιλλη ποιότητα του Greenall’s Gin, αλλά δημιουργεί και νέα Gin που απευθύνονται στο απαιτητικό μοντέρνο κοινό.

Δικές της δημιουργίες το λουλουδάτο Bloom Premium Gin , για το οποίο χρησιμοποιεί Χαμομήλι και Αγιόκλημα και το βοτανικό Berkeley Square Superior Gin, στο οποίο δένουν άψογα τα παραδοσιακά αρώματα της Αρκεύθου (Juniper) με τον πρωτοποριακό, για Gin, συνδυασμό Βασιλικού, Φασκόμηλου και Λεβάντας.

 

pinky

Η Pinky Vodka είναι η πρώτη, και μοναδική vodka, φτιαγμένη για γυναίκες. Φτιάχνεται από λουλούδια, βιολέτες και ροδοπέταλα, για μοναδική γεύση. Την δημιούργησαν κορυφαίοι Οινολόγοι, συνδυάζοντας την τέχνη του οινοποιού με την επιστήμη της απόσταξης.

Το άρωμα των λουλουδιών κάνει την Pinky μοναδικό και ιδανικό συστατικό σε κοκτέιλ με φρούτα ή βότανα. Έτσι μπορεί να καταναλωθεί με πολλούς τρόπους. On the Rocks, με χυμό, ή σε κοκτέιλ όπως το Mojito ή το Cosmopolitan.

Η συσκευασία της μοιάζει με ένα μεγάλο μπουκάλι αρώματος, γεγονός που κινεί αμέσως το ενδιαφέρον του γυναικείου κοινού, αλλά και ταιριάζει απόλυτα στο ράφι ενός Μπαρ.

 

 

nakedpinkycosmo

Naked Pinky Cosmo
Συστατικά:
1 μέρος Pinky
Splash Triple Sec
Splash Cranberry Juice
2 σταγόνες lime
Splash σιρόπι ζάχαρης
Παρασκευή:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά με πάγο. Στραγγίζουμε σε παγωμένο ποτήρι του Martini και γαρνίρουμε με μια φέτα lime.

 

 

cafe