ΠΑΝΟΣ ΓΑΛΑΝΟΣ Βραγιανών 11 Καρπενήσι Ευρυτανίας

Απόδραση στο Καρπενήσι

Συνδυάστε την με το Οναρ μπάρ, η βόλτα ή για βραδυνή έξοδο στο κέντρο του Καρπενησίου, το Οναρ συμπληρώνει την επίσκεψη σας στο μαγευτικό Καρπενήσι.

Νυχτερινή διασκέδαση στο Καρπενήσι

Σταθμός για την νυχτερινή διασκέδαση στην πόλη του Καρπενησίου αποτελεί το Οναρ μπάρ, η ζεστασιά, το φιλικό περιβάλλον, κάνουν τους επισκέπτες μας, φίλους και πιστούς θαμώνες.

Αξιοθέατα στο Καρπενήσι

Το ταξίδι στο Καρπενήσι αποτελεί ένα μοναδικό προορισμό, με πολλές φυσικές ομορφιές, Σκί στο μαγευτικό Βελούχι, και πολλές άλλες σπόρ δραστηριότητες, όπως ράφτινκ, καγιάκ, ιππασία κ.α. Η φιλοξενία του Οναρ προσφέρει ένα μοναδικό περιβάλλον στην νυχτερινή ζωή και διασκέδαση κάθε επισκέπτη, ο ιδιοκτήτης Πάνος Γαλανός θα σας ενημερώσει για τα αξιοθέατα και φυσικές ομορφιές που δεν πρέπει να παραλήψετε να επισκεφτείτε, στην εκδρομή σας στην πόλη του Καρπενησίου.

Καφέ Μπάρ στο Καρπενήσι

Το μοναδικό μπάρ στην πόλη του Καρπενησίου με τέτοια συλλογή ποτών, ιδανικό καφέ μπάρ για όλες τις ώρες, αποτελεί αναπόσπαστο καμμάτι της επίσκεψης στο Καρπενήσι, εντυπωσιακή συλλογή του Πάνου Γαλανού απο παλιές φωτογραφίες, ξυπνούν αναμνήσεις.

cafe